Zwembadfolie

2012 VenloZWEMBADBOUW
Indien u in eigen beheer een bak voor een zwembad heeft gebouwd, dan leveren en lassen wij graag een zwembadfolie op locatie voor u.

ZWEMBADFOLIE
Voor onze projecten gebruiken wij een 1.5 mm gewapende zwembadfolie van hoge kwaliteit.

De folie is leverbaar op rollen van 25m, 1,65m of 2,50m breed.

Het lassen van de zwembadfolie bij u op locatie:

Voor levering zwembadfolie inclusief het lassen op locatie geven wij u graag een voordelige, vaste prijs. Hiervoor dient u enkel de maatvoeringen en de locatie aan ons door te geven.

Vilt, folieblik en vloeibare folie.
Niet als verkopers, maar als technici adviseren wij dit niet zonder overleg aan te schaffen.
– Vilt: het isoleert niet en beschermt niet extra. Het heeft bovendien een open structuur waardoor alsnog stoffen van buiten bij de folie kunnen komen.
– Folieblik: kan gebruikt worden om de folie boven op de rand vast te lassen, maar een hardhouten lat van 50mm x 10mm op de muur bevestigen kan ook. Hierop kan de folie dan worden vastgeniet, dat scheelt veel werk en laskosten van folie aan folieblik.
– Vloeibare folie: wordt gebruikt om de lasranden dicht te maken zodat er geen water via de wapeningskanaaltjes de folie in kan gaan. Wij lassen niet alleen de folie aan elkaar, wij lassen tevens deze kanaaltjes dicht. Loslaten van de vloeibare folie en kleurverschillen worden voorkomen en u bent ervan verzekerd dat uw zwembad lekvrij wordt opgeleverd.

ZWEMBADONDERDELEN
zwembadonderdelen en -benodigdheden kunnen wij u leveren via HRS: 
www.zwembadengroothandel.nl.

FolieSeal Nederland
ing. Gerwin Kamphuis
0655802308
folieseal@zwembadfolie-vijverfolie.nl

Wabo-advies/FolieSeal staat ingeschreven bij de kamer van koophandel:
KvKnummer: 51546167
btw id: NL001575630B27